Dietetikusi társszakmák világa

2018.05.27

Az előző bejegyzésemben arról írtam, hogy én mint dietetikus és általában a dietetikusok,m int a táplálkozás tudományának hiteles művelői miben tudnak segíteni azoknak akik ide tévednek az oldalamra. Tévedés lenne azonban azt gondolni,hogy az egészséges életmódra nevelés területén, csak táplálkozásról van szó vagy táplálásról. Ezért szeretném megmutatni milyen társszakmáink vannak nekünk és azokban hogyan tudunk egymáshoz kapcsolódni.

A tartalom felosztásához használj címsorokat


Az első és talán legfontosabb társzakmák a védőnői és a szoptatási tanácsadóé vagyis az úgynevezett Icblc tanácsadóké. S most vna kialakulóban egy új fajta 2tanácsadói" rétek azoké akik majd

A tartalom vizuális felosztásához használj képszakaszokat

A címsorokon kívül a képszakaszok segítenek a tartalom helyes felosztásában. A bejegyzésed képek segítségével oszthatod fel szakaszokra, amelyek megfelelően kiegészíti a szöveged.

Idézett szövegek kiemeléséhez használd az idézetblokk formázási lehetőséget.

Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore.