Szeretnél visszarázódni a mozgásba és egészségesebb étkezési szokásokat kialakítani? Újulj meg velünk 8 hetes életmódváltó programunkban kívül-belül! 💪Biztos kezekben leszel, hiszen egy fitneszedző és egy dietetikus fogja majd a kezed, míg el nem indulsz a vágyott úton, és akár addig is, míg el nem éred a kitűzött célt. 

A leendő mentoraid: 
👉 Nép-Fehér Adrienn - Életmód Fitnesz
👉 Tibay Rózsa - Diéta Tanoda 


Nép- Fehér Adrienn:  Testépítés-fitnesz sportedző, LoveYourBelly (szülés utáni hasizom-erősítő és -regeneráló torna) oktató és terhestorna oktató, az Életmód Fitnesz alapítója

Mindemellett nő, feleség, háziasszony és egy gyönyörű kislány büszke anyukája.

Az erőnléti edzésekkel a célom, hogy átadjam a mozgás és az egészséges életmód iránti szeretetem nőknek és férfiaknak egyaránt, mindezt sérülésmentesen. Az óráimon mindenki személyre szabott feladatokat kap, az órák kemények, de nagyon jó hangulatúak.

Továbbá célom, hogy a kismamák, majd szülés után az anyukák is jól érezzék magukat a bőrükben, és olyan csodaként éljék meg ezt az időszakot, mint ahogyan én. Véleményem szerint ez az időszak nem azt jelenti, hogy fel kell adnunk a korábbi életvitelünket, és búcsút kell intenünk az egykori alakunknak. Egy egészséges terhesség esetén a sport nem tiltott, de tudni kell, hogy mit szabad és mit nem.

Tibay Rózsa : Dietetikus vagyok, elsősorban prevenciós dietetikus, ezért foglalkozom főképpen gyerekekkel, és életmód-váltókkal. Szakterületeim: gyermekkori és felnőttkori túlsúly, táplálékallergiák, korai gyermekkori táplálkozás, a vércukor háztartás különböző zavarai (IR, GDM, 2.DM)

A Diéta Tanoda célja segíteni anyukáknak, apukáknak és gyereknek eligazodni a táplálkozási irányzatok és ajánlások rengetegében a világban. Hivatásom a dietetikán keresztül, az egészséges táplálásra, táplálkozásra való nevelés a prevenció, és a kicsik és nagyok oktatása, hogy már a családok szemléletének megváltozzon a szülők egészségre okításán keresztül.

A hivatáson túl, nő, édesanya és feleség, két kamasz fiút nevelek a kor nehézségeivel és szépségeivel. Az életünkben fontos szerepet töltenek be a közös étkezések, a változatosság az asztal körül. Hiszem, hogy életmódot változtatni is csak közösségben lehet.

Tanácsadások során célom, hogy folyamatosan egyénre szabottan foglalkozzam a kliensekkel. Nem hiszek az előre megírt minta étlapokban, a közös naplózásban hiszek. Nem hiszek a gyors váltásban, a fokozatosságban hiszek. Célom elérni, hogy a közös munka során a változásban jól érezd magad. 

✅ Mire számíts ❓

🔸 Heti két edzés kötelező - nagy örömünkre szolgál, hogy júniustól újra együtt, a teremben mozoghatunk. 💪 Olykor azért a friss levegőre is kinézünk majd, ami egy igazán hangulatos, családbarát edzés szokott lenni!
🔸 2 hetente kötelező mérések (testsúly, méretek) monitorozzák a fejlődést. ⚖
🔸 Táplálkozási naplót is kell vezetned, amiről rendszeresen konzultáltok majd a dietetikussal. Kapsz javaslatokat, receptötleteket és választ az egyedi kérdéseidre. 📖
🔸 Családias, egymást motiváló, támogató, jó fej csapatra, akik egy zárt Facebook-csoportban oszthatják meg egymással tapasztalataikat, véleményüket. 💓
🔸 Ha fáj valamid, és kineziológiai tapasszal segíthetünk rajta, azért nem kell külön fizetned, az Életmódváltó csoport tagjainak ingyenesen jár. Hasonló meglepetésekre a későbbiekben is számíthatsz. 🎀

❌ Mire ne számíts ❓

❎ Nem ígérünk látványos csodafogyást rövid idő alatt, mert a tartós életmódváltás általi eredményekben hiszünk, nem a pingpong-effektussal járó, villámgyors eredménnyel kecsegtető divatdiétákban.
❎ Motiválni fogunk, nem őrmesterként parancsolgatni.

Max. létszám: 6 fő

Korhatár: 18-50 év

Jelentkezési határidő: A létszám betöltésig! 

Jelentkezz mihamarabb ezen a linken:   https://tinyurl.com/y96ucsrg

A 8 hetes program ára:
🔸 Teljes ár: 60 ezer Forint
🔸 Részletfizetést választanál? Nincs akadálya!Kérdezz bátran:
Nép-Fehér Adrienn lyb@eletmodfitnesz.hu

Tibay Rózsa dietatanoda@dietatanoda.hu 
Telefonszám: +36307356372   +36305601328

Várunk sok szeretettel és nagy lendülettel!